Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Møller Bil Grorud er et datterselskap i Møller Bil AS, Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet.

Vi har lang fartstid som eksklusiv Škoda forhandler i Oslo. Møller Bil Grorud er autorisert og sertifisert av Škoda for salg og verksteddrift.

Foruten salg av nye Škoda, består selskapet av bruktbilomsetning, autorisert verksted samt salg av deler og tilbehør.

Vi på Møller Bil Grorud har fokus på god kundeservice, og vi er opptatt av personlig kundeveiledning.

Har du spørsmål eller ønsker i forhold til vedlikehold av din bil eller ditt neste bilkjøp, gjør vi vårt beste for å kunne bistå deg.

Møller Bil Grorud selger både nye og brukte Škoda personbiler, og tilbyr finansiering, forsikring og biladministrasjon gjennom Volkswagen Financial Service, samt leasing både til privatpersoner og bedrifter. Vi tilbyr også gode innbyttepriser for deg som skal selge eller kjøpe bil.

Våre medarbeidere står alltid klare til å yte sitt beste og finne de mest optimale løsninger for deg og ditt bilhold. Vi ønsker å gi alle våre kunder en god opplevelse ved kjøp av bil og videre bilhold.

Velkommen til oss i Møller Bil Grorud