Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Skiguard 830 S

Universalboks for mindre biler med plass til 6 - 8 par ski.

Lavtbyggende og aerodynamisk takboks som følger profilen på biltaket perfekt. Godt egnet til de aller fleste bilmodeller. Her får du fint med deg 205 cm lange ski, til og med 210 cm langrennski med litt kreativ plassering.

830 S er universaltakboksen som monteres oppå takstativet for enklere montering for de som kanskje ønsker å ta boksen av bilen oftere. Leveres med t-bolter eller u-bøyler for enkel og verktøyfri montering.

3499_MB-tilbebor_Skiguard860T_bilde.jpg

Takboksen er hengslet i front med åpnemekanismen montert et godt stykke frem i takboksen slik at du enkelt kan laste inn og ut fra begge sider. Låsen sitter montert bak på venstre side, lett tilgjengelig når du går ut av bilen. Solid gummipakning mellom over- og underdel sørger for god motstand mot vanninntrenging.

830 S er universaltakboksen som monteres oppå takstativet for enklere montering for de som kanskje ønsker å ta boksen av bilen oftere.

Dimensjoner
  Lengde Bredde Høyde
Utvendig mål 214 cm 88 cm 27 cm
Innvendig mål 205 cm 86 cm 25 cm

Høydepunkter

  • Vekt: ca. 30 kg

  • Volum: ca. 470 liter

  • Materiale: Glassfiberarmert polyester

  • Åpne-/lukkemekanisme: Hengslet i front

  • Feste til takstativ: Leveres med t-bolter eller u-bøyler for enkel og verktøyfri montering

 

Kontakt meg om takboks

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Disse kan leses her.