Plassmesteren ŠKODA SUPERB

Spar kr 70.000,-

SUPERB L&K 190 TDI 4x4 DSG
NÅ KUN KR 514.900,-**

Dette er en godt utstyrt modell med blant annet metallic lakk, foldbart hengerfeste, skinninteriør, navigasjon, digitalt instrumentpanel, adaptiv cruise control, ryggekamera, og parkeringsvarmer mm.

Trenger du ny bil denne sommeren? Vi har alltid et utvalg biler tilgjengelig for rask levering. Dette er godt- og fornuftig utstyrte biler i forskjellige prisklasser. Ta kontakt med oss for informasjon om utvalget! 

Rentetilbud

Velg det som er smartest for deg. Gunstig rente får du uansett!

 

SUPERB

ŠKODA SUPERB har klassens største bakseteplass og et bagasjerom med rom for alt du eller familien har lyst til å ta med på turen. Med nye motoralternativer, innovative sikkerhetsløsninger og avansert teknologi er plasskjempen like fantastisk å kjøre som den er å se på.

Tilbudet gjelder t.o.m. 31.08.2019. Vi tar forbehold om skrivefeil og endringer.

* Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i ŠKODA Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente.

** Pris veil. levert forhandler. Alle priser inkl. mva. Drivstofforbruk og CO2-utslipp SUPERB stv. 4x4 i henhold til WLTP-normen fra 6,5 l/100km og 171 g/km (kan variere ut fra valgt utstyr). Avbildet modell kan ha ekstrautstyr.